Welkom
bij Consendo.
Dozen met een verhaal
Verschillende dozen met verschillende doelen, maar het kenmerk van dit vernieuwende concept is dat wij van Consendo u een stukje zorg uit handen willen nemen. Tijdens het leven of na overlijden creƫren we een betekenisvolle doos.
Koffiepraat
Op de eerste vrijdag van de maand houdt Consendo de Koffiepraat.
Gedurende een half uur kunt u gratis (juridisch) advies inwinnen over uw persoonlijke situatie.
Wilt u gebruik maken van de Koffiepraat neem dan contact op met ons.

Noortje Rutten

Mijn naam is Noortje Rutten. Voor sommigen bekend als “Noortje van de slegter”. Ik ben iemand die voldoening haalt uit het helpen van een ander.
Ik studeerde af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, studierichting Notarieel Recht. Daarna werkte ik bij verschillende notariskantoren in de regio, waaronder De Novitaris in Helden. In 2011 werd het tijd voor een nieuwe stap: Consendo.
Door mijn ervaringen in het notariaat zag ik dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis (ziekte, overlijden of echtscheiding), vaak moeite hebben om alle zaken weer op de rit te krijgen. De administratieve, financiële en juridische zaken vragen om aandacht, terwijl pijn en emoties de overhand hebben. Om mensen hiermee te helpen ben ik gestart met Consendo. Een vertrouwde, persoonlijke steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Mijn drijfveer is het begeleiden van mensen op een zodanige manier dat ze zelf het overzicht en de regie kunnen houden in hun eigen situatie.