Welkom
bij Consendo.
Dozen met een verhaal
Verschillende dozen met verschillende doelen, maar het kenmerk van dit vernieuwende concept is dat wij van Consendo u een stukje zorg uit handen willen nemen. Tijdens het leven of na overlijden creƫren we een betekenisvolle doos.
Koffiepraat
Op de eerste vrijdag van de maand houdt Consendo de Koffiepraat.
Gedurende een half uur kunt u gratis (juridisch) advies inwinnen over uw persoonlijke situatie.
Wilt u gebruik maken van de Koffiepraat neem dan contact op met ons.

Nalatenschapscoach

Een nalatenschapscoach begeleidt u bij alle vraagstukken die zich voordoen na een overlijden. De nalatenschapscoach heeft tot taak de afwikkeling van de nalatenschap in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat u niks vergeet. Ook kan de nalatenschapscoach als eerste aanspreekpunt voor instanties gelden, indien u dat wenst. Op deze manier krijgt u zelf meer rust bij het verwerken van het verlies van uw dierbare. De nalatenschapscoach kijkt over uw schouder met u mee. Dat geeft een gevoel van rust. Een nalatenschapscoach is niet hetzelfde als een executeur. Een executeur wikkelt de gehele nalatenschap af; een nalatenschapscoach begeleidt u bij de afwikkeling van de nalatenschap.
Noortje Rutten heeft de opleiding tot erkend nalatenschapscoach via VCM Trainingen gevolgd en met succes afgerond en is gecertificeerd nalatenschapscoach.