Welkom
bij Consendo.
Dozen met een verhaal
Verschillende dozen met verschillende doelen, maar het kenmerk van dit vernieuwende concept is dat wij van Consendo u een stukje zorg uit handen willen nemen. Tijdens het leven of na overlijden creƫren we een betekenisvolle doos.
Koffiepraat
Op de eerste vrijdag van de maand houdt Consendo de Koffiepraat.
Gedurende een half uur kunt u gratis (juridisch) advies inwinnen over uw persoonlijke situatie.
Wilt u gebruik maken van de Koffiepraat neem dan contact op met ons.

Wat kost het?

Koffiepraat

Op de derde vrijdag van de maand (voor 2020 met uitzondering van maart) houdt Consendo de Koffiepraat. Gedurende een half uur kunt u gratis (juridisch) advies inwinnen over uw persoonlijke situatie. Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee).

Voor 2020 zijn de data van Koffiepraat:

17 januari

21 februari

13 maart

17 april

15 mei

19 juni

17 juli

21 augustus 

18 september

16 oktober

20 november

18 december

Wilt u gebruik maken van de Koffiepraat neem dan contact op met ons.
KOFFIEPRAAT AANVRAAG


Het eerste gesprek

De kosten voor een eerste, verkennende gesprek bedragen €125,00 inclusief 21% BTW indien u binnen de gemeente Peel en Maas woont. Woont u buiten de gemeente Peel en Maas, dan bedragen de kosten voor een eerste, verkennende gesprek €170,38 inclusief reiskosten en inclusief 21% BTW.
VRAAG EERSTE GESPREK AAN


Uurtarief

Gedurende het begeleidingstraject werken we op basis van een uurtarief. Het uurtarief bedraagt €85,00 exclusief 6% kantoorkosten exclusief 21% BTW, in totaal €109,02 inclusief kantoorkosten en 21% BTW (exclusief eventuele reiskosten). Er wordt per maand gefactureerd, en u ontvangt altijd een specificatie van de verrichte werkzaamheden en gemaakte uren.
Na het eerste gesprek geven we een indicatie van de werkzaamheden en kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Reiskosten

Consendo is gevestigd in Helden. Voor afspraken binnen de gemeente Peel en Maas brengen we geen reiskosten in rekening. Voor afspraken buiten de gemeente Peel en Maas brengen we €37,50 exclusief 21% BTW (€45,38 inclusief 21% BTW) per bezoek in rekening.


De Consendoos

Voor het bespreken en samenstellen van een Consendoos betaalt u een vast bedrag van €650,00 inclusief 21% BTW (exclusief eventuele reiskosten).
BESTEL CONSENDOOS