Vacature Juridisch Medewerker

BIJ ONS OP DE BANK IS NOG PLAATS VOOR EEN JURIDISCH MEDEWERKER/ADVISEUR! KOM JIJ ERBIJ ZITTEN?

In deze bizarre tijd zijn er steeds meer mensen die hun zaken goed geregeld willen hebben c.q. hulp nodig hebben bij hun administratieve en financiële zaken. Deze advisering en begeleiding biedt Consendo, uw steun voor nu en later. Om ervoor te zorgen dat er meer mensen goed geadviseerd en begeleid kunnen worden, hebben wij versterking nodig.

Ben jij degene die bij ons op de bank durft plaats te nemen en samen met dit dreamteam de mensen goed wilt adviseren en begeleiden? Dan pak nu je kans en solliciteer naar één van onderstaande functies!

 

Juridisch Medewerker

(minimaal 24 uren per week)

 

Jouw rol binnen ons team

In jouw rol als juridisch medewerker werk je adviezen uit en stel je (juridische) documenten op. Je zoekt juridische en financiële informatie gestructureerd en accuraat uit en verwerkt gegevens in zowel adviezen als in cliëntdossiers. Je informeert regelmatig over de stand van zaken in cliëntdossiers en bewaakt hierin vastgestelde termijnen. Je controleert gegevens en bewijsstukken, onderzoekt de juistheid, volledigheid en relevantie van dossiergegevens. Je behartigt de belangen van cliënten binnen de gestelde kaders.

Je bent proactief in het onderhouden van jouw kennis op het gebied van personen- en familierecht en voor andere relevante wet- en regelgeving.

 

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau en in een relevante richting, bij voorkeur een juridische opleiding met richting Personen- en familierecht. Werkervaring in een gelijkwaardige functie zou fijn zijn. Je bent integer, cliënt- en servicegericht ingesteld en juridisch goed onderlegd.

Door jouw analytisch vermogen ben je in staat processen te overzien, te beschrijven en waar nodig aan te passen.

Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en neemt jouw verantwoordelijkheid. Je staat op een volwassen manier in het leven, bent stressbestendig en kunt prima overweg met deadlines.

Daarnaast ben je flexibel ingesteld en beheers je vanzelfsprekend de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Voor een goede invulling van deze functie ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

 

Wat mag je van Consendo verwachten?

We bieden je een veelzijdige uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen in een professioneel, enthousiast, gedreven, jong team. We hebben een goede werksfeer en gaan regelmatig samen op pad in het kader van onze team spirit. De mens achter de cliënt is ons uitgangspunt. Zo ook is de mens achter de medewerker het uitgangspunt binnen ons personeelsbeleid. Prima marktconforme arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij.

 

Interesse?

Voldoe je aan het profiel en ben je nu al enthousiast om bij ons op de bank plaats te nemen en onderdeel te worden van ons dreamteam te worden? Dan horen wij graag van jou!

Wij zien jouw creatieve motivatie en een actueel CV graag tegemoet. Deze kun je voor 19 juli 2021 sturen naar: organisatie@consendo.nl

 

Consendo, uw steun voor nu en later

Schoolstraat 5

5981 AH Panningen