Vacature adviseur

 

In deze bizarre tijd zijn er steeds meer mensen die hun zaken goed geregeld willen hebben c.q. hulp nodig hebben bij hun administratieve en financiële zaken. Deze advisering en begeleiding biedt Consendo. Consendo vindt het belangrijk dat mensen hun zaken goed geregeld hebben, want dat geeft rust. Om ervoor te zorgen dat er meer mensen een gevoel van rust kunnen ervaren en Consendo ervoor kan zorgen dat er meer mensen goed geadviseerd en begeleid worden, hebben wij versterking nodig.

Ben jij degene die met ons aan de toekomst wilt bouwen en samen met ons team de mensen goed wilt adviseren c.q. begeleiden? Pak dan nu je kans en solliciteer naar onderstaande functie!

 

Adviseur

(minimaal 32 uren per week)

 

Jouw rol binnen ons team

In jouw rol als adviseur verstrek je informatie en advies aan cliënten en/of derden/instanties met in achtneming van de wet- en regelgeving. Kan de adviseur een vraag niet beantwoorden, dan wordt er informatie ingewonnen bij een collega of derden.

Ter voorbereiding op een adviesgesprek of als onderdeel van een lopende procedure verricht de adviseur dossieronderzoek. Hij controleert gegevens en bewijsstukken, onderzoekt de juistheid, volledigheid en relevantie van dossiergegevens. 

De adviseur schrijft na een adviesgesprek een rapportage en/of werkt een advies uit. De adviseur bewaakt de voortgang en de (wettelijke) termijnen per cliëntdossier en hij houdt overzicht op het verloop van de procedure(s).

De adviseur draagt zorg voor de ondersteuning van de leidinggevende tijdens informatieavonden en neemt ook eigen initiatief in netwerken.

 

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau en in een juridische/financiële richting. Werkervaring in een gelijkwaardige functie zou fijn zijn. Je bent integer, cliënt- en servicegericht ingesteld en juridisch goed onderlegd.

Door jouw analytisch vermogen ben je in staat processen te overzien, te beschrijven en waar nodig aan te passen.

Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en neemt jouw verantwoordelijkheid. Je staat op een volwassen manier in het leven, bent stressbestendig en kunt prima overweg met deadlines. Tevens sta je voor kwaliteit en ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en grenzen te bewaken. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en beheers je vanzelfsprekend de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Voor een goede invulling van deze functie ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

 

Wat mag je van Consendo verwachten?

We bieden je een veelzijdige uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen in een professioneel, enthousiast, gedreven, jong team. We hebben een goede werksfeer en gaan regelmatig samen op pad in het kader van onze team spirit. De mens achter de cliënt is ons uitgangspunt. Zo ook is de mens achter de medewerker het uitgangspunt binnen ons personeelsbeleid. Marktconforme arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij.

 

Interesse?

Voldoe je aan het profiel en ben je nu al enthousiast om met ons aan de toekomst te werken en onderdeel van ons team te worden? Dan horen wij graag van jou!

Wij zien jouw creatieve motivatie en een actueel CV graag tegemoet. Deze kun je voor 15 juni 2022 sturen naar: organisatie@consendo.nl

 

Consendo

Schoolstraat 5

5981 AH Panningen