Vacature administratief medewerker backoffice

KOM JIJ BIJ ONS OP DE BANK?

 

In deze bizarre tijd zijn er steeds meer mensen die hun zaken goed geregeld willen hebben c.q. hulp nodig hebben bij hun administratieve en financiële zaken. Deze advisering en begeleiding biedt Consendo, uw steun voor nu en later. Consendo vindt het belangrijk dat mensen hun zaken goed geregeld hebben, want dat geeft rust. Om ervoor te zorgen dat er meer mensen een gevoel van rust kunnen ervaren en Consendo ervoor kan zorgen dat er meer mensen goed geadviseerd en begeleid worden, hebben wij versterking nodig.

Ben jij degene die bij ons op de bank durft plaats te nemen en samen met dit dreamteam de mensen goed wilt adviseren c.q. begeleiden? Dan pak nu je kans en solliciteer naar onderstaande functie!

 

Administratief Medewerker backoffice

(minimaal 24 uren per week)


Jouw rol binnen ons team

In jouw rol als administratief medewerker backoffice ben je het eerste aanspreekpunt van Consendo, zowel op kantoor als aan de telefoon. Daarnaast verwerk je cliëntgegevens, post en mailverkeer, onderhoud je cliëntendossiers en ondersteun je administratieve processen en bewaak je deadlines. Voorts verricht je in deze rol allerlei ondersteunende backoffice werkzaamheden. Een belangrijke taak van de administratief medewerker backoffice is de agendabewaking van de adviseur(s).

Je bent de administratieve duizendpoot die goed overzicht kan behouden en prioriteiten kan stellen.

 

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau en in een relevante richting. Werkervaring in een gelijkwaardige functie zou fijn zijn. Je bent integer, cliënt- en servicegericht ingesteld en administratief goed onderlegd. Daarnaast ben je stressbestendig en klantvriendelijk.

Je bent accuraat, zelfstandig, initiatiefrijk en neemt jouw verantwoordelijkheid. Je staat op een volwassen manier in het leven, bent stressbestendig en kunt prima overweg met deadlines.

Daarnaast ben je flexibel ingesteld en beheers je vanzelfsprekend de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Voor een goede invulling van deze functie ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

 

Wat mag je van Consendo verwachten?

We bieden je een veelzijdige uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen in een professioneel, enthousiast, gedreven, jong team. We hebben een goede werksfeer en gaan regelmatig samen op pad in het kader van onze team spirit. De mens achter de cliënt is ons uitgangspunt. Zo ook is de mens achter de medewerker het uitgangspunt binnen ons personeelsbeleid. Prima marktconforme arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij.

 

Interesse?

Voldoe je aan het profiel en ben je nu al enthousiast om bij ons op de bank te komen en onderdeel van ons dreamteam te worden? Dan horen wij graag van jou!

Wij zien jouw creatieve motivatie en een actueel CV graag tegemoet. Deze kun je voor 9 mei 2021 sturen naar: organisatie@consendo.nl

 

Consendo, uw steun voor nu en later

Schoolstraat 5

5981 AH Panningen