Vacature (administratief) juridisch medewerker

 

In deze bizarre tijd zijn er steeds meer mensen die hun zaken goed geregeld willen hebben c.q. hulp nodig hebben bij hun administratieve en financiële zaken. Deze advisering en begeleiding biedt Consendo. Consendo vindt het belangrijk dat mensen hun zaken goed geregeld hebben, want dat geeft rust. Om ervoor te zorgen dat er meer mensen een gevoel van rust kunnen ervaren en Consendo ervoor kan zorgen dat er meer mensen goed geadviseerd en begeleid worden, hebben wij versterking nodig.

Ben jij degene die met ons aan de toekomst wilt bouwen en samen met ons team de mensen goed wilt adviseren c.q. begeleiden? Pak dan nu je kans en solliciteer naar onderstaande functie!

 

(Administratief) Juridisch Medewerker  

(minimaal 28 uren per week)


Jouw rol binnen ons team

In jouw rol als (administratief) juridisch medewerker ben je voornamelijk bezig met alle administratieve en juridische werkzaamheden rondom de afwikkeling van een nalatenschap, alsmede rondom de uitvoering van een levensexecutele c.q. bewindvoering.

In deze rol verstrek je informatie aan cliënten en/of instanties en stel je diverse (juridische) documenten op. Je onderzoekt de relevante juridische, financiële en administratieve informatie en verwerkt deze op de juiste wijze in het cliëntendossier en de relevante (juridische) documenten. Verder bewaak je de voortgang in dossiers en neem je de relevante termijnen in acht. Je behartigt de belangen van cliënten binnen de gestelde kaders.

Je bent proactief in het onderhouden van jouw kennis op het gebied van personen- en familierecht en bij voorkeur erfrecht en aanverwante relevante wet- en regelgeving.

 

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau en in een relevante richting, bij voorkeur (aangevuld) met een opleiding Erfrecht. Werkervaring in een gelijkwaardige functie zou fijn zijn. Je bent integer, cliënt- en servicegericht ingesteld en administratief/juridisch goed onderlegd.

Je bent accuraat, zelfstandig, initiatiefrijk en neemt jouw verantwoordelijkheid. Je staat op een volwassen manier in het leven, bent stressbestendig en kunt prima overweg met deadlines.

Daarnaast ben je flexibel ingesteld en beheers je vanzelfsprekend de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Voor een goede invulling van deze functie ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

 

Wat mag je van Consendo verwachten?

We bieden je een veelzijdige uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen in een professioneel, enthousiast, gedreven, jong team. We hebben een goede werksfeer en gaan regelmatig samen op pad in het kader van onze team spirit. De mens achter de cliënt is ons uitgangspunt. Zo ook is de mens achter de medewerker het uitgangspunt binnen ons personeelsbeleid. Marktconforme arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij.

 

Interesse?

Voldoe je aan het profiel en ben je nu al enthousiast om met ons aan de toekomst te bouwen en onderdeel van ons team te worden? Dan horen wij graag van jou!

Wij zien jouw creatieve motivatie en een actueel CV graag tegemoet. Deze kun je voor 15 juni 2022 sturen naar: organisatie@consendo.nl

 

Consendo

Schoolstraat 5

5981 AH Panningen