Introductie: doodgewone zaken bespreekbaar maken

DOODGEWONE ZAKEN…

…Bespreekbaar maken

Mijn naam is Noortje Rutten en ik ben dagelijks bezig met doodgewone zaken. Mijn bedrijf Consendo begeleidt mensen rondom verliessituaties op een persoonlijke en begrijpelijke manier met als doel om ze zolang mogelijk zelf de regie in hun persoonlijke situatie te laten behouden.

Een ziekte, een echtscheiding of een overlijden…allemaal gebeurtenissen die bij het leven horen. Gebeurtenissen waar we liever niet mee geconfronteerd worden. Maar als we ermee geconfronteerd worden is het fijn als er iemand is op wie je kunt terugvallen, iemand die jou op weg helpt. En daarbij kan Consendo jou van dienst zijn.

In mijn werk merk ik dat veel mensen liever niet met soms moeilijke levensvragen bezig zijn. Daarnaast is er vaak ook onwetendheid bij mensen over wat er allemaal kan gebeuren of wat er allemaal geregeld kan worden.

Om het onbespreekbare bespreekbaar te maken en het onbekende bekend te maken, werk ik praktijkvoorbeelden uit. Ik vind het belangrijk om de doodgewone zaken bespreekbaar te maken en mijn ervaringen uit de praktijk en mijn kennis met jou te delen. Graag heet ik jou van harte welkom als lezer van deze praktijkvoorbeelden en hoop ik dat ik jou op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis kan laten maken met de doodgewone zaken van het leven.