Welkom
bij Consendo.
Dozen met een verhaal
Verschillende dozen met verschillende doelen, maar het kenmerk van dit vernieuwende concept is dat wij van Consendo u een stukje zorg uit handen willen nemen. Tijdens het leven of na overlijden creƫren we een betekenisvolle doos.
Koffiepraat
Op de eerste vrijdag van de maand houdt Consendo de Koffiepraat.
Gedurende een half uur kunt u gratis (juridisch) advies inwinnen over uw persoonlijke situatie.
Wilt u gebruik maken van de Koffiepraat neem dan contact op met ons.

Frank en Maud – onterfde partner

De namen en foto zijn fictief!

Frank en Maud zijn al jaren gelukkig met elkaar. Zij hebben samen twee kinderen, Iris en Daan. De woning staat op naam van Frank; de hypotheek hebben ze samen afgesloten. Verder heeft Frank een goed draaiend eigen bedrijf. Maud heeft geen eigen baan, zij zorgt voor de kinderen.


Omdat ze niks met trouwen hebben, hebben ze samen een samenlevingsovereenkomst op laten stellen bij de notaris. Verder hebben ze allebei een eigen testament opgesteld. Dit is tegelijkertijd gebeurd met het opstellen van hun samenlevingsovereenkomst.
Frank overlijdt geheel onverwachts. Na zijn overlijden blijkt dat Frank nog een keer bij de notaris is geweest en zijn testament heeft veranderd; hij heeft bepaald dat alles voor zijn kinderen is en dat Maud helemaal niks krijgt. Maud weet niet wat ze hoort: Frank, een nieuw testament gemaakt… Waarom weet ik daar niks van? En wat nu?