Welkom
bij Consendo.
Dozen met een verhaal
Verschillende dozen met verschillende doelen, maar het kenmerk van dit vernieuwende concept is dat wij van Consendo u een stukje zorg uit handen willen nemen. Tijdens het leven of na overlijden creƫren we een betekenisvolle doos.
Koffiepraat
Op de eerste vrijdag van de maand houdt Consendo de Koffiepraat.
Gedurende een half uur kunt u gratis (juridisch) advies inwinnen over uw persoonlijke situatie.
Wilt u gebruik maken van de Koffiepraat neem dan contact op met ons.

Doodgewone zaken… bespreekbaar maken

Mijn naam is Noortje Rutten en ik ben dagelijks bezig met doodgewone zaken. Mijn bedrijf Consendo, uw steun voor nu en later, begeleidt mensen rondom verliessituaties met als doel om ze zolang mogelijk zelf de regie in hun persoonlijke situatie te laten behouden.
Een ziekte, een echtscheiding of een overlijden…allemaal gebeurtenissen die bij het leven horen. Gebeurtenissen waar we liever niet mee geconfronteerd worden. Maar als we ermee geconfronteerd worden is het fijn als er iemand is op wie u kunt terugvallen, iemand die u op weg helpt. En daarbij kan Consendo u van dienst zijn.

In mijn werk merk ik dat veel mensen vaak liever niet met soms moeilijke levensvragen bezig zijn. Daarnaast is er vaak ook onwetendheid bij mensen over wat er allemaal kan gebeuren of wat er allemaal geregeld kan worden.
Om het onbespreekbare bespreekbaar te maken en het onbekende bekend te maken bij u als lezer, schrijf ik deze column. Ik vind het belangrijk om de doodgewone zaken bespreekbaar te maken en mijn ervaringen uit de praktijk en mijn kennis met u te delen. Graag heet ik u van harte welkom als lezer van deze column en hoop ik dat ik u op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis kan laten maken met de doodgewone zaken van het leven.