Vacature juridisch adviseur

WELKE JURIST WAAGT DE SPRONG?

 

Ben jij de grensverleggende juridisch adviseur die Consendo nodig heeft?

 

De menselijke maat: een andere kijk op juridische dienstverlening

In een wereld waarin digitalisering en individualisering de norm worden, kiest Consendo voor een menselijke benadering. We begrijpen dat juridische kwesties vaak ingewikkeld zijn. Daarom streven we ernaar de complexe zaken begrijpelijk en toegankelijk te maken. Bij Consendo werken we niet alleen met het wetboek, maar ook met ons hart. We luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw zorgen en zoeken samen naar de beste oplossing. Dat is juridische dienstverlening met een menselijke maat.

 

Wie durft? De zoektocht naar de grensverleggende juridisch adviseur

Ben jij die grensverleggende jurist die wij zoeken? Iemand die het aandurft om het anders te doen? Bij Consendo heb je de kans om het verschil te maken. In plaats van je te verliezen in de juridische mallemolen, help je mensen echt vooruit. Je staat ze bij in moeilijke tijden en begeleidt ze bij het regelen van hun zaken. We zoeken een stoere jurist die deze uitdaging aandurft. Ben jij klaar om de sprong te wagen en samen met ons team een verschil te maken? Ajs jij de sprong waagt, dan zorgen wij voor een zachte landing.

 

Juridisch Adviseur

(minimaal 28 uur per week)

 

De rol van de juridisch adviseur bij Consendo?

Als juridisch adviseur bij Consendo speel je een cruciale rol. Je bent niet alleen een adviseur, maar ook een luisterend oor en een steunpilaar. Je verstrekt informatie en advies aan cliënten, derden en intern binnen Consendo, rekening houdend met de wet- en regelgeving. Daarnaast verricht je dossieronderzoek, controleer je gegevens en stukken op relevantie, juistheid en volledigheid. Je voert gesprekken met cliënten als relatiebeheerder en ondersteunt de leidinggevende tijdens informatieavonden. Kortom, je bent een echte allrounder, die zorgt voor rust en overzicht in moeilijke tijden.

 

Wat breng jij mee? De ideale kandidaat voor Consendo

De ideale kandidaat voor Consendo heeft een afgeronde opleiding op HBO-niveau in een juridische richting, bij voorkeur notarieel recht en/of personen- en familierecht. Je hebt ervaring in de juridische dienstverlening en bent juridisch goed onderlegd. Daarnaast ben je integer, gericht op het leveren van service aan onze cliënten en je verliest daarbij niet het belang van de organisatie uit het oog. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en neemt jouw verantwoordelijkheid. Tegelijkertijd ben je stressbestendig, kun je goed omgaan met deadlines en stel je de juiste prioriteiten. Natuurlijk beschik je ook over een gezonde portie empathisch vermogen. Als laatste is het belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst, zowel in woord als geschrift. Ben jij deze ideale kandidaat? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

 

Wat biedt Consendo? Een blik op de arbeidsvoorwaarden en werksfeer

Bij Consendo kom je terecht in een professioneel, enthousiast en gedreven team. We bieden je een veelzijdige en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Onze werksfeer is goed en we hebben oog voor de mens achter de medewerker. We vinden het belangrijk dat jij je geluk nastreeft en dragen hier graag ons steentje aan bij. Natuurlijk horen hier goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden bij. Kortom, Consendo is niet alleen een plek waar je komt om te werken, maar ook een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar we samen streven naar het beste resultaat.

 

De sprong wagen: hoe solliciteer je bij Consendo?

Ben je enthousiast geworden en klaar om de sprong te wagen?

Solliciteren bij Consendo is eenvoudig. We zien graag jouw creatieve motivatie en een actueel CV tegemoet. Deze kun je voor 10 december 2023 sturen naar: organisatie@consendo.nl.

We kijken ernaar uit om kennis te maken en te ontdekken hoe jij je talenten in kunt zetten om mensen te helpen. Want bij Consendo geloven we in de kracht van mensen. We zijn confronterend vanuit het hart en kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team.

 

Consendo, confronterend vanuit het hart

Schoolstraat 5

5981 AH Panningen