Welkom
bij Consendo.
Dozen met een verhaal
Verschillende dozen met verschillende doelen, maar het kenmerk van dit vernieuwende concept is dat wij van Consendo u een stukje zorg uit handen willen nemen. Tijdens het leven of na overlijden creƫren we een betekenisvolle doos.
Koffiepraat
Op de eerste vrijdag van de maand houdt Consendo de Koffiepraat.
Gedurende een half uur kunt u gratis (juridisch) advies inwinnen over uw persoonlijke situatie.
Wilt u gebruik maken van de Koffiepraat neem dan contact op met ons.

Consendo en het Corona virus

Het leven is als een puzzel…

Je hebt een begin (de geboorte) en een einde (de dood) en daar tussen zit je leven. En aan je leven probeer je een zo’n goed mogelijke invulling te geven. Dat is zoeken en dat is proberen. Maar dat is ook uitdagingen aangaan en daarin een weg zoeken. Het Corona virus is zo’n uitdaging, waarin Consendo ook een weg zoekt waarbij de belangen van medewerkers en cliënten voorop worden gesteld.

In verband met de Corona crisis en de verdere verspreiding daarvan binnen ons werkgebied willen wij als Consendo ook de gezondheid van onze medewerkers en cliënten boven alles zetten. Dit betekent dat:

  • wij een aangepast programma van afspraken zullen draaien. Indien u een afspraak heeft, zult u hierover tijdig worden geïnformeerd;
  • de bezetting van ons kantoor zal beperkt zijn en er zal met name vanuit thuis gewerkt gaan worden. Dit kan betekenen dat een reactie iets langer op zich laat wachten dan dat u van ons mag verwachten;
  • wij telefonisch en per mail bereikbaar zijn en blijven en u graag te woord staan bij al uw vragen;
  • wij u vragen om stukken die u dient af te geven, dit bij voorkeur te doen in de ochtend tussen 09.00 en 12.00 uur;
  • wij u om begrip vragen voor deze situatie en de maatregelen die wij in dat kader dienen te treffen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. Wij wensen u heel veel sterkte toe voor de komende periode.

Noortje Rutten en team Consendo