Actie moeder Wies

Actie moeder Wies

Moeder schreef altijd kaartjes, naar mensen die ziek waren, die iets te vieren hadden of gewoon zomaar. Of het nou de neef op uitzending was, de nicht die ziek was, de kaartvriend die jarig was, een kaartje was er altijd. Hoeveel mensen zou het goed doen om een kaartje te ontvangen? Gewoon, omdat ze het gevoel krijgen dat er iemand aan ze denkt. En zeker nu de dagen weer korter worden en de avonden langer is het een mooi moment om iemand een kaartje te sturen.

En daarom organiseert Consendo actie moeder Wies, schrijf een wens vanuit het hart. Aan wie je een wens schrijft en wat voor wens bepaal je zelf. Consendo zorgt voor de kaart, de envelop en indien nodig de postzegel en zorgt ervoor dat de kaart op plaats van bestemming komt.

Je hoeft alleen maar een keer de tijd te nemen om bij Consendo binnen te lopen om de kaart te schrijven. Natuurlijk belangrijk om ook de juiste gegevens bij te hebben en een keuze te maken wie je een kaart wilt sturen, want je kunt er maximaal 2 per persoon versturen. Bovendien zijn er een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij…

Zien we jou binnenkort bij Consendo? De actie duurt van maandag 23 oktober 2023 tot en met vrijdag 3 november 2023.